perjantai 15. huhtikuuta 2011

Myyjäiset lähestyy

Myyjäisistä

Kiitos kaikille osallistumisesta torstain välituntimyyjäisiin. Myyjäisten tuotto oli 174 euroa. Seuraavat myyjäiset ovat ensi lauantaina 23.4. ja niihin on tulossa mukavasti leivonnaisia sekä muuta myytävää. Kaikki loput linnunpöntöt olisi hyvä saada lauantaiksi myyntiin, joten olisi toivottavaa, että muihin myyntipaikkoihin niitä vieneet toisivat kaikki jäljellä olevat pöntöt lauantaina paikalle.

Jos ette itse pääse lauantaina aamusta tuomaan myytäviänne K-kaupalle, voi niitä toimittaa edellisenä päivänä Mimmin luo. Sopikaa asiasta Mimmin äidin Tainan kanssa etukäteen. Voitte jo kotona miettiä sopivia hintoja tuotteille ja myyjät tarvittaessa muuttavat hinnat yhtenäisiksi. Muistakaa liittää leivonnaisiin mukaan tieto raaka-aineista.

Aamupäivälle on lupautunut useita myyjiä, mutta iltapäivän tilanne on huonompi. Olisiko siis mahdollista, että jotkut myyjiksi tulevista aikuisista tulisivatkin vasta myöhemmin paikalle ja olisivat klo 15 asti? Tällä hetkellä aikuisia myyjiä on tulossa paikalle seuraavasti:

Taina L. klo 10-12
Taina H. klo 10-12
Olli R. klo 10->
Jarmo P. ja Annukka P. klo ?
Ari S. klo 10-12.30

Ilmoitelkaa asiasta mahdollisimman pian minulle tai Tainalle.

T: Pia

1 kommentti: